Ugrás a fő tartalomra

Mi kerül az asztalra?

 Egyre több gondot jelent, hogy kitaláljam az aznapi menüt. Végül arra jutottam, ha már úgyis írom a recepteket, készítek egy táblázatot. Hátha sikerül úgy változatosabbá, tudatosabbá tennem az étkezésünket, ha előre megtervezem, és leírom azt is.


főétel

előétel / utóétel

1.        fasírozott párolt brokkolival, narancsos sárgarépasalátával és indiai lencsepürével (lefagyasztott maradék)

 jeges mangó

2.       frankfurti leves

banánpalacsinta

3.        rántott hal brokkoli tatárral és sült paradicsommal

 gyöngypuding

4.        zöldbabfőzelék pörkölttel (lefagyasztott maradék)

 kókuszos - gyümölcsös pohárkrém

5.        gyümölcsleves

 pesztós tészta

6.        

 

7.        

 

8.        

 

9.        

 

10.    

 

11.    

 

12.    

 

13.    

 

14.    

 

15.    

 

16.    

 

17.    

 

18.    

 

19.    

 

20.    

 

21.    

 

22.    

 

23.    

 

24.    

 

25.    

 

26.    

 

27.    

 

28.    

 

29.    

 

30.    

 


Megjegyzések