Ugrás a fő tartalomra

Krémlevesek

Nálam a krémleves nem egy egyszerűen összeturmixolt cucc, hanem mindig tartalmaz valami roppanós, harapnivaló elemet is.

Először a hozzávalók szerint csoportosítom:

1. Brokkoli

(nem saját fotó)


2. Cékla



4. Gomba



5. Sütőtök




6. Szilva




7. Paradicsom



8. Zöldséges



                                   Ez most bablevesből készült, amit sült spárgával tálaltam.

9. Karfiol

10. Hagymakrémleves

11. Salmorejo

12. Gazpacho

13. "Amititthontaláltam"

14. Joghurtos uborka hidegen

Levesbetétek: 

- reszelt sajt

- tápiókagyöngy


- ugyanaz a zöldség / gyümölcs, ami a leves alapja (turmixolás előtt egy keveset kiveszek a levesből)

- szeletelt mandula (természetesen pirítva)

- nagyon vékonyra szeletelt nyers zöldség (színben és ízben is passzol a leveshez, pl édeskömény, kápiapaprika, sárgarépa ...) vagy gyümölcs apró kockára vágva

- sajtos galuska 




Print Friendly and PDF

Megjegyzések