Ugrás a fő tartalomra

Tonhalas-paradicsomos tészta

Ennek a tésztának nincs története, a létezése nekem teljesen természetes. Valami finomat akartam enni, és ez lett belőle. 

Elkészítése: 

 - felteszem a tésztát főzni

- az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megdinsztelem

- hozzáadom a vékonyra szeletelt fokhagymát

- amikor érzem az illatát, felöntöm 1 doboz apróra vágott paradicsommal, beleteszek 1 db babérlevelet   

- 5-6 perc főzés után beleöntöm a nagyjából leszűrt olajos halat, átkeverem 

- főzöm még együtt egy kicsit (esetleg a tészta főzővízéből kicsit hozzáteszek)

- hozzáadom az apróra vágott bazsalikomot (a babérlevelet pedig kiveszem)

Fontos!!!

Tilos hozzá parmezánt keverni!!!

Megjegyzések