Ugrás a fő tartalomra

A sült camembert

Igaz, hogy ez egy előétel, de a nehezebb fajtából. Fel kell készülni arra, vagy keveset eszik belőle az ember, vagy utána már csak csipegetni tud.

Annyit olvastam már hasonló ételekről, hogy itt volt az ideje elkészíteni a sajátomat.

Eleinte csak alufóliába csomagolva grilleztem - mintegy mellékesen a húsok közé rakva.

Aztán láttam mindenféle receptet a neten:

- Francia rakott krumplival egybesütve:

- Egy másik francia oldalon a saját dobozában sütve:



- A Bűvös szakácsnál szőlőlekvárral:


- Leveles tészta camembert-mártogatóssal a Streetkitchen oldaláról: 



- Ugyan nem sült, de legalább camembert, és különleges, mert töltött:


- Ez sem sült, csak újragondolt, pontosabban újra kevert / újra töltött, a neve Obatzda vagy Obatzter




- Az én elképzelésem az, hogy friss kenyérrel és füge chutney-val, vagy lilahagyma-lekvárral fogom tálalni, miután a saját dobozában megsütöttem.

Print Friendly and PDF

Megjegyzések