Igaz, hogy ez egy előétel, de a nehezebb fajtából. Fel kell készülni arra, vagy keveset eszik belőle az ember, vagy utána már csak csipegetni tud.
Annyit olvastam már hasonló ételekről, hogy itt volt az ideje elkészíteni a sajátomat.
Eleinte csak alufóliába csomagolva grilleztem - mintegy mellékesen a húsok közé rakva.
Aztán láttam mindenféle receptet a neten:
- Francia rakott krumplival egybesütve:
- Egy másik francia oldalon a saját dobozában sütve:
- A Bűvös szakácsnál szőlőlekvárral:
- Leveles tészta camembert-mártogatóssal a Streetkitchen oldaláról:
- Ugyan nem sült, de legalább camembert, és különleges, mert töltött:
- Ez sem sült, csak újragondolt, pontosabban újra kevert / újra töltött, a neve Obatzda vagy Obatzter
- Az én elképzelésem az, hogy friss kenyérrel és füge chutney-val, vagy lilahagyma-lekvárral fogom tálalni, miután a saját dobozában megsütöttem.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése