(nem saját fotó) |
Ma lecsót főztem. És hogy mi köze van a Börzsönyi karajhoz? Nagyon is sok, bár pár perce még én se tudtam volna megmondani.
Kikapcsolódásként megint a régi receptes füzetemet nézegettem. Találtam egy fura oldalt. A tetején az étel neve: Börzsönyi töltött gomba, aztán csak az üres sorok.
Semmi gond, majd segít gugli barátom. Hát nem! Se egy inci-finci receptet, se egy aprócska képet nem találtam. Egyetlen hasonló nevű recept bukkant fel, de az több weboldalon is.
Annyi a lényege, hogy a felszúrt karajszeleteket gombapéppel kell megtölteni, lisztbe mártani, kisütni, és hozzá lecsót készíteni.
Szóval így ér össze a mai lecsófőzésem és a receptnézegetésem.
Egyébként tetszik az étel, de nem tudom, hogy nekiállok-e.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése